Skumt...

Tags: auml, aring, ouml, bartendern, tummen, skumma skämt , skämt om stumma , skum skämt , skämt skumt

När bartendern skulle gå i pension sa han till den nya bartendern:
- Det borde inte bli några problem, det är ett lugnt område, fast vid tiosnåret kommer det alltid ett stort gäng stumma personer.
- Jaha, sa den nya bartendern, men hur ska jag då kunna veta vad de vill ha? Ingen fara, sa den gamla, om de gör tummen upp vill de ha whiskey och om de gör tummen ner vill de ha bloodie Mary.
Det var ju lätt, tänkte den nya och började samma kväll. Prick klockan tio kom det in ett stort, knäpptyst gäng. Bartendern gick fram och alla gjorde tummen upp, han gick och hämta whiskeyn och alla verkade nöjda. Bara några minuter senare viftade dom vid de stumma bordet till sej bartendern och den här gången gjorde alla tummen ner. Och så fortsatte det, tummen upp och tummen ner ända till stängningsdags. Vid det laget var de dom enda kvar och bartendern tänkte ta en sista runda. Men när han kom fram till det stumma bordet satt alla och gapade mot taket och reagerade inte när han ropa. Förtvivlad ringde den nye bartendern till den gamle. innan han hann säga något sa den gamle:
- Det var en sak till jag glömde att berätta om de stumma, när det är tillräckligt fulla glömmer de bort att de är stumma och börjar sjunga...

Fler skämt från samma kategori

Tyst som en mus

Han sporde försiktigt sin hustru: - Jag förde väl inte mycket väsen av mig n...

Dumma lagar

*Duellerade är olagligt i Paraguay om inte båda parterna är registrerade blodgivare....

Fakta

Tå: En del av foten som används till att hitta höga trösklar......

Tom Sjöholm

- Vad heter du lille vän? - Tom. - Är det efter pappa? - Nej, efter hans plå...