Golftokig i Japan

Tags: aring, auml, ouml, naranja, till, golftokig , japan skämt , fel hål golf , en golftokig svensk hade tagit ledigt från spelandet ett tag för att resa ner till tokyos glädjekvarter.han hade hört att japanskorna var något alldeles speciellt och det dröjde inte heller länge förrän han fick tag på en.det enda konstiga var, att medan de

En golftokig svensk hade tagit ledigt från spelandet ett tag för att resa ner till Tokyos glädjekvarter. Han hade hört att japanskorna var något alldeles speciellt och det dröjde inte heller länge förrän han fick tag på en. Det enda konstiga var, att medan de låg där och höll på för fullt, stönade hon naranja, naranja hela tiden, men han tänkte inte mer på det.
När han efter några dagar kom hem igen och återvände till golfbanan fick han syn på en japan, som verkade otroligt skicklig. Svensken följde efter japanen en stund, och när japanen till slut slog en perfekt hole-in-one, kunde inte svensken hålla sig, han tyckte att han borde visa sin uppskattning på något sätt, så han ropade naranja, naranja för fullt, eftersom det var det enda han kunde säga.
Efteråt kom japanen fram till honom och sa på helt felfri svenska:
- Jag är mycket glad att du uppskattar mitt spel - men vad menar du med att ropa fel hål?

Fler skämt från samma kategori

Gummi som gummi

Badvakten till den blinda mannen: - Du kan väl inte stå här och blåsa upp ...

Inget ovanligt här heller faktiskt...

En dam kommer in i en zoo-affär för att köpa ett djur till sina döttrar. Efter a...

Brandmannens nya rutiner

Brandmannen gick till jobbet och på morgonmötet fick de anställda reda på hur ...

IKEA-kvalitet ?

Nygifta Christine hade varit på IKEA och kom hem med en ny klädgarderob. Medan hennes mak...