En riktig helkväll

Tags: auml, aring, ouml, trosor, blev

Två väninnor var ute på en tjejkväll, båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade ett par exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss sidenbandet och torkade sig med det.
När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig baksmälla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
- Dessa utekvällar måste genast upphöra! Jag har börjat misstänka det värsta... I natt så kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen...
- Det var väl ingenting! Svarade den andre mannen. Min fru kom hem med ett kort uppstucket i rumpan, där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

Fler skämt från samma kategori

Lurad

Den främste av alla ivrigt simmande spermier: - Halt kamrater! Vi är lurade! Vi st&ar...

Skilsmässa

- Det är för din skull jag tänker skilja mig från Agneta, säger Bosse till...

Jämlikhet i äktenskapet

- Och du trivs fortfarande med äktenskapet? - Jajamen, min fru träffar då och d&...

Oooh!

- Hur går det för dig Linda? - Jo tack bra. Och för dig då? - Strax! ...