En het semester

Tags: auml, aring, ouml, till, skulle, semester skämt , det finns mail hett mail till fel skämt , det äldre paret skulle på semester , prästänka min älskade hustru jag jag har kommit fram

Det gamla svenska paret skulle åka på en välbehövd vintersemester för att komma från kylan här i norr.
Semestern skulle gå till Hawaii där deras bröllopsresa hade varit.
Frun skulle åka inom Oregon och hälsa på sin syster, Anna, för första gången. Mannen skulle åka direkt ner till Hawaii och invänta hennes ankomst. När han kom fram till hotellet så såg han att det fanns datorer som man kunde låna i receptionen.
Efter att ha checkat in så frågade han om det gick bra att skicka ett mail.
De hade använt mail för att kontakta systern Anna och han trodde sig komma ihåg hennes e-post adress, han tänkte att det passade ju bra att höra av sig till frun och meddela att han hade kommit säkert fram. Då det oftast var Annas engelsktalande man som kollade mailen så bestämde han sig för att skriva på engelska. Han skrev dock lite fel i adressen.
Mejlet hamnade istället hos en prästänka i New York, som just kommit hem från sin makes begravning. När hon skulle kontrollera om det hade inkommit några e-mail med kondoleanser från släkt och bekanta.
Dottern fann prästänkan avsvimmad vid datorn och läste på skärmen,
- Till min älskade hustru. Jag har kommit fram. Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig men det finns datorer här numera, och man tillåts skicka mail till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min.

PS. Det är verkligen hett här nere.

Fler skämt från samma kategori

Det är inte lätt...

Ägaren till en kinesrestaurang har precis gift sig och bruden är oskuld. Sanningen &au...

Äntligen ett riktigt bevis

Nyligen öppnade ett *Äkta make-supervaruhus* där kvinnor kan gå och välja ...

Jag har inte gjort nåt!

Eleven till läraren: - Kan man få skäll för något man inte gjort ?...

General i uniform

Generalen besökte systemet i uniform. På utvägen halkade han omkull och flaskorna sl...