Den ensamme gamle mannen.

Tags: aring, auml, ouml, gubben, aldrig, på östersunds-kuriren fick man höra att det i storskogen utanför östersund bodde en ensam gammal man i ett litet torp. ,

På Östersunds-kuriren fick man höra att det i Storskogen utanför Östersund bodde en ensam gammal man i ett litet torp. Han var 70 år, och hade aldrig i sitt liv haft en kvinna. Detta fann man så intressant att man skickade ut en journalist, yppiga blondinen Eva 22 år, för att göra en intervju.Då Eva kom till torpet bjöds hon in på kaffe, och man startade intervjun. Eva undrade om det verkligen var sant att gubben aldrig haft en kvinna i hela sitt liv.
- Ja, svarade gubben, jag har ju bott här ute ensam hela livet och hit kommer det aldrig några kvinnor på besök.
- Men hur har du klarat av det sexuella undrade Eva.
- Ser du tallen där ute, frågade gubben och pekade ut genom fönstret. Ser du hålet i stammen? Där brukar jag riva av mig när det pockar på som värst. Eva tyckte synd om gubben, och lovade honom en helnatt så han skulle få känna hur det känns på riktigt. Kvällen kom och dom klädde av sig. Då går gubben fram till Eva och sparkar henne i ändan 2 gånger, och sedan sätter dom igång och älskar hela natten.På morgonen är Eva helt slut och utbrister:
- Detta var ju helt fantastiskt, men du måste tala om en sak för mig. Varför sparkade du mig i ändan 2 gånger innan vi satte igång?
- Ja, svarade gubben, jag var ju tvungen att kolla ifall ekorren var hemma.

Fler skämt från samma kategori

Formuläret

En gammal engelsk ungmö hade vunnit på lotteri. Hon bestämde sig för att å...

Bättre än förr

Den handlar om två ungmöar i 70-årsåldern som var ute och gick på en ba...

Så gick det till med bollen...

En kille kom in i baren med en apa på axeln. - Ni får akta er för hårboll...

Den gyllene hajen

En man var ute och fiskade när han plötsligt fick napp efter många timmars slit. Til...