Äntligen ett riktigt bevis

Tags: auml, aring, ouml, ningen, till, äntligen skämt ,

Nyligen öppnade ett *Äkta make-supervaruhus* där kvinnor kan gå och välja en make bland många unga män. Det består av 5 våningar,där männens positiva egenskaper ökar ju högre upp man kommer. Den ända regeln är att när du öppnat dörren till en våning, måste du välja en man från den våningen. Om du går upp en våning kan du inte gå tillbaka förutom att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.
Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta varsin make.

Första våningen:
På dörren stod en skylt: Dessa män har jobb och älskar barn. Kvinnorna läste skylten och en av dom sa, Det är ju bättre än att vara arbetslös och hata barn, Men jag undrar vad som finns på nästa våning.
Andra Våningen:
På skylten stod det: Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut. Hm, men vad finns på nästa våning? Ssa den ena damen.
Tredje våningen:
På dörren stod det: Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till i hemmet. Oh, mycket frestande, men det finns ju en våning till sa kvinnorna.
Fjärde våningen:
På skylten stod det: Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn, hjälper till hemma, och är väldigt romantiska. Oj utbrast kvinnorna högt, Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning!
Femte våningen:
På skylten stod det:Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt jäkla omöjliga att behaga. Utgången finns till vänster, hoppas ni ramlar i trapporna.

Fler skämt från samma kategori

Att göra som man blir tillsagd

Det var en gång en liten pojke som hade köpt en karamell påse! På gatan b&oum...

Svampplockning

En familj hade varit och plockat svamp men visste inte om den var ätlig så dom gav lite t...

Kryssningsfartyg

En illusionist som arbetade på ett kryssningsfartyg hade en papegoja som alltid fördä...

Vilken jäkla smäll!

Tre barn skulle gå och lägga sig och bad sin pappa att berätta en godnatt saga f&oum...