Åja, alla var väl ändå inte arbetslösa!?

Tags: auml, aring, ouml, arbetsl, blev, skämt om arbetslösa , arbetslös skämt , skämt om arbetslöshet , .i new york satt de ledande kirurgerna och drack. när de blev aspackade började de tänka på sina största triumfer. den första, en australiensisk kirurg berättade- vi fick in en kille som klämde sig i en press vid ett tryckeri förra året. allt som var kvar var lillfingret. vårt lag av kirurger konstruerade en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut återgick til

Efter mikrokirurgernas konferens i New York satt de ledande kirurgerna och drack. När de blev aspackade började de tänka på sina största triumfer. Den första, en australiensisk kirurg berättade:
- Vi fick in en kille som klämde sig i en press vid ett tryckeri förra året. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger konstruerade en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut återgick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde fem personer arbetslösa.
- Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg. Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade En ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa. Den svenska kirurgen ville inte vara sämre:
- En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en soppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en kropp. Armar på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som heter Göran Persson och han gjorde ett helt djävla land arbetslöst...

Fler skämt från samma kategori

Studier

- Vart ska din son ta vägen när han är färdig med sina studier? - Till &arin...

Det var en gång två...

Det var två kineser och en fes!Det var två myror och en stack!Det var två ...

Pappans pengar

- Pappa, du vet att du lovade mig en femma om jag fick bra betyg. - Jaa. - Då kan jag ...

Bön till Microsoft

Fader dator som är i centralenhelgad vare din skärmtillkomme ditt tangentbords...