Allt är perfekt

Tags: auml, ouml, aring, perfekt, jultomten, allt är perfekt , den perfekta mannen skämt , den perfekte mannen , herr o fru perfekt

En gammal historia som gott kan läsas igen så här när vi närmar oss juletid.
Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka. Bara en av de tre överlevde. Vem?
(Tänk först och titta sen på svaret nedan) Givetvis överlevde den perfekta kvinnan. Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten. Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen!! För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.
Bonus för män: Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan. Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att: Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda.

Fler skämt från samma kategori

Barns visdomsord

Om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en vanlig omelett av ...

Sjunger du i duschen?

Pelle: - Olle, vet du att 90% av alla jordens män onanerar i duschen, medan de andra 10% sj...

Raggare vs Datanörd

Det var en gång en raggare som träffade en datanörd: Raggaren sa: - Brudar, B&a...

Bibelord

I byns kyrka hade ett fönster med ett inskrivet bibelcitat spruckit, och pastorn skickade vaktm...